MARDİN / KIZILTEPE - Yumurcak Ortaokulu

Yumurcak Ortaokulu

0539 940 45 29(Erhan TUTUŞ)
Yumurcak Köyü, Kızıltepe / MARDİN
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlikleri kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik, laik bireyler yetiştirip ve bu durumun sürekliliğinin sağlandığı yer olarak kalabilmek.
Misyon
Türk Milli Eğitim´in amaçlarına uygun olarak, Atatürk ilke ve İnkilapları doğrultusunda, öğrencilerimizin Eğitim kalitesini, Teknolojil Gelişim içerisinde çağdaşlığı ve bilimselliği öne çıkararak, deokatik süreçle topluma ve bireye hizmet vermeyi hedefliyoruz ve bunun için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08.30-14.40
Okula ulaşım servisle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, Mardin İline 60 km, Kızıltepe İlçesine de yaklaşık 30 km uzaklıktadır. E 24 Karayoluna da 9 km mesafededir.